Rigatoni Cu Sos De Giblet Fiert

Rigatoni Cu Sos De Giblet Fiert
Rigatoni cu sos Giblet fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 500 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de roșii san marzano, rigatoni, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Rigatoni cu legume fierte, Spareribs fiert cu Rigatoni, și Sos De Paste Giblet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pancetta intr-un vas mare la foc mediu, amestecand, pana cand este usor crocant, aproximativ 5 minute. Între timp, clătiți măruntaiele de curcan; se toacă în bucăți de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulciuri De CurcanDulciuri De Curcan
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați măruntaiele și gâtul în oală; gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa și fulgii de ardei roșu; gătiți până când ceapa este moale, aproximativ 3 minute. Se amestecă pasta de roșii, usturoiul, frunzele de dafin, rozmarinul și 1 linguriță de sare; gătiți, amestecând, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 5 minute. Zdrobiți roșiile în oală cu mâinile și turnați sucul din cutii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați 3 căni de apă și coaja de parmezan, dacă folosiți. Creșteți căldura la mare, aduceți la fierbere și gătiți 5 minute. Se amestecă, apoi se reduce căldura la minim. Acoperiți parțial și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea cade de pe osul gâtului, 4 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Scoateți gâtul; trageți carnea de pe os, tăiați și întoarceți carnea în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Scoateți frunzele de dafin. Se amestecă pătrunjelul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Aduceți o oală cu apă sărată la fiert; adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Scurgeți și aruncați cu sosul. Sus cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Fotografie de Kang Kim
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista