Rigatoni cu ardei roșii, ciuperci sălbatice și Fontina

Rigatoni cu ardei roșii, ciuperci sălbatice și Fontina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni cu ardei roșii, ciuperci sălbatice și Fontinan. Această rețetă servește 6. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 467 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați rigatoni, ardei grași, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Rigatoni Cu Ardei Roșii, Ciuperci Sălbatice Și Fontina, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, și Rigatoni cu ardei roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și începe să se rumenească, amestecând frecvent, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se adauga ciupercile si saut-ul pana se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Se adaugă ardeii și saut până se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă pentru a mușca, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
7
Adăugați lichidul de gătit rezervat pentru paste și 2 lingurițe de maghiran în tigaie și amestecați, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați pastele scurse în sos și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
9
Adăugați 1 cană de brânză; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
10
Transferați pastele într-un castron mare; se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă și 1 linguriță de maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
BrânzăBrânză
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Revista