Ridichi cu unt și sare
Ridichi cu unt și sare este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți ridichi, baghetă, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 14%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Baghetă Feliată Cu Unt, Ridichi Și Sare De Mare, Ridichi cu unt dulce și sare de arpagic-salvie, și Ridichi Cu Unt De Chervil.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aranjați ridichile pe un pat de sare de mare.
Întindeți untul pe felii de pâine prăjită și aranjați artistic pe un platou.
Se servește la temperatura camerei.
Combinați toate ingredientele în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul cu palete la viteză mică până când sunt combinate. Nu bici.