Ridichi și morcovi prăjiți

Ridichi și morcovi prăjiți
Nevoie de o fără gluten, primal și garnitură prietenoasă cu fodmap? Ridichile și morcovii prăjiți ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 46 calorii. Această rețetă servește 4. 119 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ridichi, cimbru, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui de lămâie prăjită cu ridichi de mărar și morcovi, Salată de orez Lemony cu morcovi și ridichi, și Ancho Cu Ridichi, Fenicul, Telina Si Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați ridichile și morcovii pe o foaie de copt și aruncați cu uleiul de măsline, cimbru, sare și piper. Prăjiți până se înmoaie, dar ferm în centru, aproximativ 20 de minute. Strângeți cu puțin suc de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RidicheRidiche
MorcovMorcov
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista