Ribeye La Grătar Cu Salată De Rucola

Ribeye la grătar cu salată de rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1380 calorii, 70g de proteine, și 120g de grăsime fiecare. Pentru $9.22 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână rucola, muștar dijon, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ribeye La Grătar Toscan, Fripturi Ribeye La Grătar, și Friptură Ribeye La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți friptura din frigider și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute). Între timp, feliați ceapa roșie și lăsați-o să se înmoaie într-un castron cu apă foarte rece. Acum frecați friptura cu o cantitate generoasă de sare de mare.
Adăugați piper dacă doriți. (Prefer fără.)
Încălziți o tigaie din fontă peste o flacără mare până când tigaia este foarte, foarte fierbinte. Aruncați friptura și gătiți timp de 4 minute; răsturnați și gătiți pentru altul
Scoateți pe o farfurie și lăsați să se odihnească timp de 10-12 minute înainte de a tăia subțire.
În timp ce friptura se gătește, faceți sosul pentru salată.
Bateți miere, muștar și oțet împreună. Apoi amestecați în ulei de măsline pentru a emulsiona. Gustați și adăugați sare și piper după dorință.
Când friptura se odihnește, scurgeți ceapa și uscați-o cu un prosop de hârtie.
Combinați într-un castron cu rucola și aruncați bine cu pansamentul.
Serviți friptura feliată cu o grămadă de salată îngrămădită pe lateral sau deasupra.