Ribeye la grătar cu salată de rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1380 calorii, 70g de proteine, și 120g de grăsime fiecare. Pentru $9.22 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână rucola, muștar dijon, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ribeye La Grătar Toscan, Fripturi Ribeye La Grătar, și Friptură Ribeye La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți friptura din frigider și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute). Între timp, feliați ceapa roșie și lăsați-o să se înmoaie într-un castron cu apă foarte rece. Acum frecați friptura cu o cantitate generoasă de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați piper dacă doriți. (Prefer fără.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Încălziți o tigaie din fontă peste o flacără mare până când tigaia este foarte, foarte fierbinte. Aruncați friptura și gătiți timp de 4 minute; răsturnați și gătiți pentru altul
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți pe o farfurie și lăsați să se odihnească timp de 10-12 minute înainte de a tăia subțire.
5
În timp ce friptura se gătește, faceți sosul pentru salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
6
Bateți miere, muștar și oțet împreună. Apoi amestecați în ulei de măsline pentru a emulsiona. Gustați și adăugați sare și piper după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Când friptura se odihnește, scurgeți ceapa și uscați-o cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Combinați într-un castron cu rucola și aruncați bine cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Serviți friptura feliată cu o grămadă de salată îngrămădită pe lateral sau deasupra.