Resturi De Ziua Recunostintei Panini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați resturile de panini de Ziua Recunoștinței. Această rețetă face 2 porții cu 522 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți unt, elvețian, sos de afine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Grill-Presat De Ziua Recunostintei Resturi Panini, Resturi De Ziua Recunostintei Turcia Pesto Panini, și Ziua Recunostintei Resturi Oală Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Întindeți muștarul pe ambele felii de pâine, apoi așezați o felie de brânză pe fiecare bucată. Pe o felie, aranjați curcanul și sosul de afine. Pe cealaltă felie, așezați pe pansament și lingurați sosul deasupra.
Combinați cu grijă cele două jumătăți într-un singur sandwich, apoi întindeți partea superioară a pâinii cu 1 lingură de unt.
Inversați sandvișul, cu fața în jos, pe un aparat de panini fierbinte (sau o tigaie sau o tigaie la grătar la foc mediu-mic).
Întindeți blatul cu restul de 1 lingură de unt.
Închideți producătorul de panini și grătați sandvișul până când pâinea este crustă și aurie, umpluturile sunt fierbinți și brânza este topită. Întoarceți sandvișul la jumătate pentru a grăta cealaltă parte.
Trageți-l de pe foc și feliați-l în jumătate! Acest sandwich este de a muri pentru.