Regele Tort
Regele tort ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Acest desert are 706 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, violet, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu tort Mardi Gras King: potrivite pentru un rege și o regină, Tort de a douăsprezecea noapte sau tort rege (Galette Des Rois), și Tort Rusesc Korolevsky (tortul Regelui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort, turnați laptele cald într-un castron mare.
Bateți zahărul granulat, drojdia și o lingură de făină, amestecând până când atât zahărul, cât și drojdia s-au dizolvat.
Odată ce bulele s-au dezvoltat pe suprafața laptelui și începe să spumeze, amestecați untul, ouăle, vanilia și coaja de lămâie.
Adăugați făina rămasă, scorțișoara și nucșoara și pliați ingredientele uscate în ingredientele umede cu o spatulă mare de cauciuc.
După ce aluatul se unește, îndepărtându-se de părțile laterale ale bolului, modelați-l într-o bilă mare. Frământați aluatul pe o suprafață făinoasă până când este neted și elastic, aproximativ 15 minute.
Puneți aluatul înapoi în vas, acoperiți cu folie de plastic și puneți-l deoparte într-un loc fără curenți pentru a-l lăsa să se dovedească sau să crească timp de 1 1/2 ore sau până când aluatul și-a dublat volumul.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Odată ce aluatul a crescut, dați-l cu pumnul și împărțiți aluatul în 3 bucăți egale.
Rulați fiecare bucată de aluat între palme într-o fâșie lungă, făcând 3 frânghii de lungime egală. Împletiți cele 3 frânghii una în jurul celeilalte și apoi formați pâinea împletită într-un cerc, ciupind capetele împreună pentru a sigila. Așezați ușor aluatul împletit pe o foaie de biscuiți antiaderentă și lăsați-l să crească până își dublează dimensiunea, aproximativ 30 de minute.
Odată ce are dimensiunea dublată, introduceți foaia de fursecuri în cuptor și coaceți până când împletitura se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Scoateți tortul din cuptor, așezați-l pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească timp de 30 de minute.
Pentru glazură, în timp ce prăjitura se răcește, amestecați zahărul pudră, laptele condensat și sucul de lămâie într-un castron până când glazura este netedă și foarte răspândită. Dacă glazura este prea groasă, adăugați puțin mai mult lapte condensat; dacă este o atingere prea slabă, adăugați puțin mai mult zahăr pudră.
Odată ce tortul s-a răcit, întindeți glazura peste vârful tortului și presărați cu zaharuri decorative violet, verde și auriu în timp ce glazura este încă umedă. Introduceți ful sau copilul din plastic în partea inferioară a tortului și, folosind o spatulă, glisați tortul pe un platou.
Retipărit cu permisiunea din New Orleans-ul meu: Cartea de bucate, de John Besh., Septembrie 2009 Editura Andrews McMeel