Recolta Tort De Pâine

Recolta Tort De Pâine
Recoltarea tortului de pâine necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 693 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sare, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Recoltare, Tort De Recoltare De Grădină, și Recolta Pound Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 9x5 inci. Într-un castron mediu, amestecați făina, sifonul, sarea, 3/4 linguriță de nucșoară, ghimbir și cuișoare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină alternativ cu dovleacul. Se amestecă chipsurile de ciocolată și 1/2 cană de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
DovleacDovleac
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă aluat în tigaie pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Presărați nucile rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
6
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 65 până la 70 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. În timp ce este încă cald, stropiți cu glazură. Se răcește timp de 6 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
pentru a face glazura: într-un castron mediu, combinați zahărul, nucșoara și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se amestecă și se adaugă 1 până la 2 lingurițe de cremă până la consistența stropirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista