Nevoie de o desert vegetarian? Harvest Pound Cake ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 352 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Recoltare, Tort De Recoltare De Aur, și Tort De Recoltare De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 177°.grăsime și făină 12-Cupa canelat tub tort pan. Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, uleiul, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în făină, sare și bicarbonat de sodiu până se omogenizează. Se amestecă merele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Nuci
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Formă De Tort
Bol
Cuptor
2
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 1 oră până la 1 oră 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
4
Scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
5
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți toate ingredientele glazurate până la fierbere, amestecând ocazional. Se fierbe 2 minute, amestecând constant; scoateți din căldură. Lingura glazura peste tort cald.