Recolta De Vară Salată De Pui-Cartofi

Recolta De Vară Salată De Pui-Cartofi
Recolta de vară salata de pui-cartofi este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 307 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de piper, sare, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Recoltă De Vară, Abundență {: Salată De Recoltă De Vară}, și Recolta De Vară Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 6 căni de apă ușor sărată până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați cartofi; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3
Adăugați fasole verde; gătiți neacoperit cu 8 până la 12 minute mai mult sau până când cartofii și fasolea sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați iaurtul, pansamentul, hreanul, sarea și piperul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Scurgeți cartofii și fasolea verde; clătiți cu apă rece pentru a se răci. Într-un castron mare de servire, amestecați cartofii, fasolea verde, puiul și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se toarnă amestecul de iaurt peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Căptușiți farfuriile cu verdeață; lingură salată pe verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista