Rea Desert Bufe

Rea Desert Bufe
Rea Desert bufe este un fără lactate rețetă cu 9 porții. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 339 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de făină de uz general, ou, bomboane de ciocolată cu lapte de dimensiuni mari, cu unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Rău Mic Spiriduș, Rea Prajiturele, și Rău Pui Riggies.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. bateți oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați făina pe suprafața de lucru. Desfaceți 1 foaie de patiserie pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Rulați foaia de patiserie într-un pătrat de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați în9 (3 cercuri de 1/2 inch). Repetați cu foaia de patiserie rămasă. Rezervați resturile de patiserie pentru a decora blaturile produselor de patiserie, dacă doriți.
5
Ungeți 9 cercuri de patiserie cu amestecul de ouă. Completați fiecare cu 1 bomboană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Așezați cercurile de patiserie rămase peste bomboane și apăsați marginile pentru a sigila. Crimpați marginile cu o furculiță. Decorați blaturile produselor de patiserie cu resturile de patiserie rezervate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
7
Ungeți produsele de patiserie cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Așezați produsele de patiserie pe o foaie de copt. Congelați timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți timp de 20 de minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți produsele de patiserie de pe foaia de copt și lăsați să se răcească pe o grătar timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții9
Scor De Sănătate4
Revista