Rețetă De Somon Prăjit Cu Conopidă Și Nuci De Pin

Rețetă De Somon Prăjit Cu Conopidă Și Nuci De Pin
Pan somon ars cu conopida si reteta de nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 2 și costă 6,71 USD pe porție. O porție conține 680 calorii, 43G de proteine, și 51G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, conopidă, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Fidea cremă de somon fript și usturoi prăjit cu conopidă crocantă + nuci de pin prăjite, Tarta de ciocolata cu reteta de nuci de pin, și Sparanghel Prăjit Cu Rețetă De Nuci De Pin pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista