Reteta Reteta de homar Tempura (cu sos de scufundare) este gata în aproximativ 2 ore și 24 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 715 calorii, 41G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 2. 65 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână sos de soia, homari vii de 3 kg lb 14 oz, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Tempura de creveți cu sos de soia, Cajun Tempuran Okra cu sos de scufundare Scallion, și Fasole verde tempura de susan cu sos de soia pentru rețete similare.
Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Louis Moreau Chablis cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.