Rețetă De Baie Cu Crab Chili

Rețetă De Baie Cu Crab Chili
Reteta reteta Chili Crab Dip este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 117 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de susan, oțet de orez, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Chili Crab (crab în sos acru și picant) rețetă, Rețetă De Crab Chili, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista