Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio)

Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli di Castagne e Treviso (castan și ravioli Radicchio). Această rețetă servește 6 și costă 4,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1092 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmigiano plus 1/4 cană, ricotta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (Pappardelle coapte cu Treviso Radicchio), Ravioli De Castane, și Ravioli Umplute Cu Radicchio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați castanele scurse într-o oală de 2 litri cu laptele și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când este foarte moale, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți castanele și puneți deoparte lichidul de gătit. Mash castanul bine cu o furculiță sau piure până se omogenizează într-un robot de bucătărie. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați treviso și gătiți până la moale și destul de întunecat, aproximativ 8 minute.
4
Într-un bol mare de amestecare amestecați piureul de castane, Treviso-ul gătit, ricotta și Parmigiano până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
CastaneCastane
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Rotiți aluatul de bază pentru paste pe cea mai subțire setare și tăiați aluatul în pătrate de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați o linguriță de umplutură în centrul jumătății pătratelor și așezați pătratele rămase deasupra pentru a forma ravioli pătrați. Apăsați marginile cu atenție pentru a închide și a pune deoparte până când sunt gata să mănânce. Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Într-o tigaie de 12 sau 14 inci, topiți untul la foc mediu. Aruncați ravioli în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați treviso în unt și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
8
Scoateți raviolele din apa clocotită și puneți-le cu grijă în tigaie cu untul. Aruncați ușor la foc mediu până când pastele sunt bine îmbrăcate și serviți imediat cu Parmigiano ras pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
RavioliRavioli
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
11
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
12
Rotiți sau formați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista