Ravioli de ciuperci Portobello cu creveți

Ravioli de ciuperci Portobello cu creveți
Ravioli de ciuperci Portobello cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 606 calorii, 23g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ravioli cu brânză, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciupercă portobello prăjită cu ou fiert într - un sos cremos de ciuperci, Lasagna Cu Ciuperci Portobello, și Burger De Ciuperci Portobello pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aveți o oală de apă aproape de fierbere înainte de a începe sosul pentru această rețetă! Dacă sunteți rapid la prepararea sosului, aruncați ravioli când începeți să faceți sosul. Dacă nu, gătiți ravioli conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Într-o cratiță mare, topiți 1/4 cană de unt sau margarină la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Se sotează usturoiul timp de 1 până la 2 minute. Se amestecă uleiul de măsline și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Adăugați 4 uncii de vin alb și creveți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 până la 3 minute, lăsând vinul să se reducă. Se amestecă ciupercile feliate și untul și vinul suplimentar, astfel încât sosul să fie gros, dar încă lichid după 2 până la 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se adaugă piper proaspăt după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Pentru a servi, așezați raviolis pe 4 farfurii, apoi așezați 5 până la 6 creveți pe fiecare farfurie. Distribuiți uniform sosul rămas între cele patru farfurii și garnisiți cu multă parmezan proaspăt ras!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
RavioliRavioli
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista