Ravioli de brânză cu nuci prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Ravioli cu brânză cu nuci prăjite. O porție conține 611 calorii, 19g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți nuci, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ravioli de brânză cu nuci prăjite, Ravioli De Brânză Cu Nuci Prăjite, și Ravioli Cu Brânză Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti ravioli conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți, rezervând 3 linguri de apă de gătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați usturoiul și nucile. Gatiti, amestecand, pana cand nucile sunt usor prajite si parfumate, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, pătrunjelul și apa de gătit rezervată.
Adăugați ravioli și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între plăci individuale și presărați parmezanul.Înlocuire: pentru o lovitură de legume și o schimbare de ritm, utilizați ravioli de dovleac sau butternut-squash în loc de brânză. De asemenea, puteți înlocui nucile cu nuci pecan sau migdale.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.