Ravioli cu sos de roșii creveți

Ravioli cu sos de roșii creveți
Ravioli cu sos de roșii creveți este un fel principal care servește 5. O porție conține 718 calorii, 28G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la Taste of Home necesită busuioc, făină, parmezan și conserve de roșii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ravioli cu sos de roșii-Alfredo, Ravioli De Spanac Cu Sos De Roșii, și Ravioli De Brânză Cu Sos Picant De Roșii.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți roșiile într-un blender, acoperiți și procesați până se curăță; se adaugă la amestecul de ceapă. Se amestecă zahărul brun, frunza de dafin, cuișorul, busuiocul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Între timp, gătiți ravioli conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
4
Scoateți și aruncați frunza de dafin și cuișorul din sos. Reduceți căldura; amestecați treptat smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Adăugați creveți;încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Scurgeți ravioli; se acoperă cu sosul, brânza și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Ravioli în meniu? Încercați să vă asociați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Luiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Luiano Chianti Classico Riserva
Luiano Chianti Classico Riserva
Un vin bogat, structurat, cu un buchet complex stratificat cu arome de cireșe roșii coapte și violete, urmate de note de piele și piper alb. Fermentat în oțel inoxidabil, vinul se odihnește timp de 10 luni înainte de a fi transferat în butoaie de stejar francez și American, unde a îmbătrânit timp de 12 luni.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Revista