Raspberry Fudge Torte

Raspberry Fudge Torte
Raspberry Fudge Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 504 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei, zahăr, zmeură în sirop și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Raspberry Fudge Torte, Zmeură-Fudge Fantezie Torte, și Strawberry Fudge Torte.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (dacă utilizați tigăi întunecate sau antiaderente, încălziți cuptorul la325). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului, cu excepția chipsurilor de ciocolată cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți 2 minute la viteză medie. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Se toarnă aluatul în tigăi.
3
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Scoateți din tigăi; așezați pe rafturi de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. (Înfășurați și congelați 1 strat de tort pentru o utilizare ulterioară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
5
Între timp, pentru a îndepărta semințele de zmeură, puneți strecurătoarea peste cratița mică; se toarnă zmeura în strecurătoare. Apăsați zmeura prin strecurătoare cu spatele lingurii pentru a îndepărta semințele; aruncați semințele. Se amestecă zahărul și amidonul de porumb în zmeură până se omogenizează. Gatiti la foc mic pana cand amestecul este bubuit si ingrosat, amestecand continuu. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
6
Așezați hârtie cerată sau folie de plastic pe suprafața amestecului; refrigerați 30 de minute sau până la rece. Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Pentru a asambla torte, așezați stratul de tort, cu partea de sus în jos, pe placa de servire.
8
Se întinde cu un strat subțire de glazură. Se acoperă cu cremă de zmeură, răspândindu-se la 1/2 inch de margine. Părțile înghețate ale torte cu glazură rămasă. Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
9
Chiar înainte de servire, aranjați zmeura în jurul marginii superioare a torte. Dacă doriți, garnisiți cu zmeură proaspătă suplimentară și crenguțe de mentă. Păstrați torte în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista