Raleys Irish Corned Stew

Raleys Irish Corned Stew
Nevoie de un fel principal fără lactate? Raleys Irish Corned Beef Stew ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 571 calorii, 30g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. Un amestec de piept de vită corned, oțet distilat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Carne de vită și legume irlandeze de casă, Carne de vită și varză cornată din canalul irlandez, și Carne De Vită Și Varză Cu Sos De Muștar Irlandez.

Instrucțiuni

1
Puneți făina într-un castron mare; aruncați cubulețe de vită corned în făină pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală grea mare sau cuptor olandez la foc mediu și rumeniți cubulețe de vită cornată pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Presărați pachetul de condimente din carnea de vită cornată peste carne; se amestecă în cartofi, păstârnac, morcovi, ceapă, apă, bere tare, bulion de vită și orice făină neutilizată; se amestecă pentru a combina. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
StoutStout
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Reduceți căldura la minim și fierbeți până când carnea de vită este foarte fragedă și tocanul s-a îngroșat, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Se amestecă varza în tocană și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Revista