Ragout De Pui De Casă

Ragout De Pui De Casă
Dacă 56 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Ragout de pui de casă ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 4. 305 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de usturoi, pui, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ragout De Pui, Rago de pui si mezeluri, și Legume De Primăvară-Ragout De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline în tigaie de 3 litri sau mai mare. Sare și piper bucăți de pui apoi adăugați-le cu grijă în tigaia fierbinte. Maro pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați puiul parțial gătit pe o farfurie sau pe o folie de tablă.Cu ulei și bucăți rumenite încă în tigaie, adăugați cartofi, condimentați ușor cu sare și piper apoi și ceapă, amestecând până când cartofii se rumenesc și ceapa se înmoaie. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pui FiertPui Fiert
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați roșiile zdrobite, amestecând pentru a combina apoi adăugați pui parțial gătit așezat în sos și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Pui FiertPui Fiert
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Se introduce la cuptor și se coace 50-60 de minute până când puiul este fraged și gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți și serviți cu pui și sos sau deasupra paste fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista