Ragutul de pui, anghinare și roșii necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu mai puțin sodiu, jumătăți de piept de pui, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Ragout de pui, fenicul și roșii, Ragout De Anghinare De Vițel, și Mămăligă cu Ragou de anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați puiul, ceapa și usturoiul; saut timp de 6 minute sau până când puiul este ușor rumenit. Se amestecă bulionul și următoarele 5 ingrediente (bulion prin frunza de dafin); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Se amestecă inimile de anghinare. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt