Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ragout de fasole albă cu pâine prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 559 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de fasole cannellini, roșii cherry, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ragout De Fasole Albă, Rago de ciuperci, fasole albă și praz 6t, și Cârnați, Escarole și Ragout de fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsați ceapa într-un robot de bucătărie până când se toacă fin, dar nu pur și simplu (ar trebui să aveți aproximativ 2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Transferați într-un castron mediu.Pulsați ardeiul gras în procesor până când se toacă fin, dar nu este purificat (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană); se adaugă în castron și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și greacăldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se adaugă amestecul de ceapă (poatese împrăștie) și se condimentează cu sare și piper.Simmer, amestecând adesea, până când legumele suntcomplet înmuiat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Ceapă
5
Adăugați usturoiul ras fin și pasta de roșiiși gătiți, amestecând des, până când pasta de roșiiîncepe să devină roșu intens, aproximativ 3 minute.Măsurați 1/2 cană soffritto și puneți deoparte;rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați soffrittoto rămas într-un recipient și lăsați să se răcească complet,neacoperit. Acoperiți și depozitați în frigiderpână la 4 zile sau congelați până la 3 luni.
7
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. frecați felii cu părțile tăiate ale cuișorului de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Așezați pâinea pe o foaie de coptși presărați 1 lingură de parmezan peste fiecarefelii. Prăjiți până când brânza începe să se rumenească,aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză
Pâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
9
Încălziți rezervat 1/2 cană soffritto și fasole în aceeași tigaie la foc mediu-mare.Gatiti, amestecand des, pana se incalzeste,aproximativ 1 minut. Se amestecă în 3 cani bulion; aducela fierbere. Fierbeti la foc mic, răzuire până maronbits, până când lichidul este ușor îngroșat, 3-4Minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați roșiile și restul de 1 ceașcăbulion; se fierbe până când roșiile sunt fragede,3-4 minute. Se amestecă 2 linguri de parmezan.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Parmezan
Tomate
11
Împărțiți pâinea între boluri. Sus cuunele amestec de fasole și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Se ornează curămânând 2 linguri parmezan și pătrunjel.