Raft de miel la grătar cu coajă de fenicul necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 45 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie ieftină pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Raft de miel la grătar cu coajă de fenicul, Raft Crusted de miel, și Rack de miel cu fenicul picant freca.
Instrucțiuni
1
Zdrobiți semințele de fenicul, rozmarinul și usturoiul cu sare într-un mortar sau tocați cât mai fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
2
Se amestecă cu piper și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Slather miel cu marinata. Se răcește, acoperit, cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, Optional
4
Scoateți mielul din frigider cu 1 oră înainte de grătar. Înfășurați capetele osoase cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Încălziți un grătar la mediu-înalt (40
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
cu o zonă lăsată liberă de cărbuni (pentru cărbune) sau un arzător oprit (pentru gaz) pentru a face o zonă de căldură indirectă. Grătar de miel, carne cu fața în jos, la foc indirect 5 minute. Întoarceți și grătați 10 minute. Întoarceți din nou; grătați încă 10 minute. Mutați mielul la căldură directă, carnea în jos și grătați 3 până la 5 minute sau până când este crocant și rumenit și înregistrează 140 (pentru mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Lăsați mielul să se odihnească pe un platou 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
8
Tăiați între oase pentru a servi.
9
* Lăsați cea mai goală teacă de grăsime pe carne-suficient pentru a se croi pe grătar, dar nu atât de mult încât grăsimea care picură creează un infern.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch