Raft de miel cu usturoi și ierburi

Raft de miel cu usturoi și ierburi
Raftul de miel cu usturoi și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 33 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 176 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, miel franțuzesc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Raft De Miel Cu Usturoi Și Ierburi, Raft de miel cu ierburi proaspete și usturoi, și Raft de miel cu lămâie și usturoi.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie grea uscată de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, cel puțin 2 minute. Între timp, uscați mielul și frecați carnea peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ulei în tigaia fierbinte, apoi rafturi maro, în 2 loturi, dacă este necesar, pe toate părțile (nu capete), aproximativ 10 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați rafturile într-o tigaie mică (de 13 pe 9 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă împreună usturoiul, ierburile, sarea, piperul și uleiul. Înveliți părțile cărnoase de miel cu amestec de plante, apăsând pentru a ajuta la aderare. Prăjiți 15 minute, apoi acoperiți mielul ușor cu folie și prăjiți până când termometrul introdus în diagonală în centrul cărnii înregistrează 120 F, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Lăsați să stea, acoperit, 10 minute. (Temperatura internă va crește la 125 până la 130 de grade F pentru mediu-rar în timp ce mielul stă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Tăiați fiecare raft în 4 cotlete duble.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista