Raft de miel cu crustă de usturoi-ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Raftul de miel cu crustă de usturoi. Această rețetă servește 8 și costă 7,06 USD pe porție. O porție conține 375 calorii, 35g de proteine, și 22g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 43 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de coaste de miel, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Raft De Miel Cu Crustă De Ierburi, Friptură de miel cu crustă de ierburi, și Raft de miel cu muștar și crustă de ierburi.
Instrucțiuni
Pat miel uscat cu prosoape de hârtie; se condimentează cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Gatiti mielul in ulei incins 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Așezați mielul pe un raft într-o tigaie pentru pui.
Combinați pesmetul și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic.
Combinați maioneza și muștarul într-un castron mic.
Periați amestecul de muștar peste partea superioară cărnoasă a rafturilor de miel; bateți amestecul de plante uniform peste muștar pentru a adera.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145 (mediu rar).
Lăsați să stea 10 minute.
Garnisiți platoul, dacă doriți.
Tăiați fiecare raft în cotlet dublu.
Notă: veți dori să cereți măcelarului local să franțuzească rafturile de miel pentru dvs., tăindu-le pentru a curăța oasele și ochii mici suculenți de carne care vor fi ușor de tăiat după prăjire.