Rack clasic de miel

Rack clasic de miel
Rack clasic de miel este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1064 calorii, 37g de proteine, și 100g de grăsime fiecare. Pentru $7.1 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2304 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare, ulei de măsline extravirgin, cimbru și usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Raft de miel.

Instrucțiuni

1
Marinați mielul în frecare: frecați Rib rack(e) peste tot cu amestec de rozmarin, cimbru și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se presară cu piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3
Așezați într-o pungă groasă de plastic cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Întindeți uleiul în jur, astfel încât să acopere raftul(rafturile) de miel peste tot. Stoarceți cât mai mult aer din pungă și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Așezați într-un recipient, astfel încât, dacă punga se scurge, recipientul să prindă scurgerea.
6
Dacă doriți, puneți-l la frigider peste noapte. Sau, dacă nu marinați peste noapte, lăsați rafturile de miel să stea în marinada de frecare, deoarece ajunge la temperatura camerei înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1
Scoateți raftul de miel din frigider la 1 1/2 până la 2 ore înainte de a-l găti, astfel încât să ajungă la temperatura camerei. (Dacă carnea nu este la temperatura camerei, îi va fi greu să gătească uniform.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Preîncălziți cuptorul la 450 F, aranjați grătarul cuptorului astfel încât mielul să fie în mijlocul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scorați grăsimea, presărați sare și piper, înfășurați oasele în folie, așezați-le în tigaie cu partea de grăsime în sus: scorați grăsimea, făcând tăieturi ascuțite de mică adâncime prin grăsime, distanțate la aproximativ un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați raftul peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5
Așezați osul cremalierei de miel cu partea în jos (partea grasă în sus) pe o tigaie căptușită cu folie. Înfășurați coastele expuse într-o mică folie, astfel încât să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Prăjiți mai întâi la foc mare pentru a se rumeni, apoi reduceți focul pentru a termina: 
7
Așezați friptura în friptura cuptorului la 450 F timp de 10 minute (mai mult dacă prăjiți mai mult de un raft) sau până când suprafața fripturii este rumenită frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Apoi coborâți focul la 300 de litri F. gătiți timp de 10-20 de minute mai mult (în funcție de dimensiunea grătarului de miel, dacă prăjiți mai multe grătare și cât de rar sau bine făcut doriți mielul dvs.), până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii 125 de litri F pe a Pentru rare sau 135 de litri f Pentru rare medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Scoateți din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Tăiați Cotletele de miel departe de raft, tăind între oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
11
Serviți 2-3 cotlete de persoană.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista