Rață prăjită cu sos de lemn dulce-Merlot

Rață prăjită cu sos de lemn dulce-Merlot
Rața prăjită cu sos de lemn dulce-Merlot este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 10,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 235g de grăsime, și un total de 2550 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi idaho, miere, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă dulce prăjită lent cu pulbere "Licorice" , Carne de porc prăjită cu sos de rață, și Picioare de rață prăjite în tigaie cu sos de cireșe negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, fierbeți mierea la foc moderat timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați kumquats și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se strecoară mierea într-o cratiță medie; rezervați kumquats separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați vinul și bulionul de pui în miere și gătiți la foc moderat până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați boabele de jeleu, scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea până când sosul are o aromă plăcută de lemn dulce, aproximativ 5 minute. Aruncați boabele de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Într-o cratiță mare, acoperiți rădăcina de țelină și bucățile de cartofi cu apă și adăugați 1 linguriță de sare. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Scurgeți legumele; întoarceți-le în cratiță și agitați la foc mare pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Transferați rădăcina de țelină și cartoful într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Ștergeți cratița și întoarceți piureul la ea. Se amestecă 3 linguri de unt și ulei de alune. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ulei De AluneUlei De Alune
TelinaTelina
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Încălziți o tigaie mare. Folosind un cuțit ascuțit, marcați pielea pieptului de rață într-un model de trapă încrucișată. Condimentați sânii cu sare și piper și adăugați 3 în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat pana cand pielea devine maro intens si crocanta, aproximativ 5 minute; scoateți grăsimea o dată sau de două ori. Întoarceți sânii și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Transferați sânii pe o foaie de copt, cu pielea în jos, turnați grăsimea din tigaie și repetați cu sânii rămași.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Coaceți rața la cuptor pentru aproximativ 6 minute, sau până când este mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Transferați pe o placă de sculptură, cu pielea în sus, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Aduceți sosul de lemn dulce doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
14
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 2 linguri de unt; se condimentează cu sare și piper. Tăiați subțire sânii de rață în cruce și aranjați feliile pe 8 farfurii mari. Puneți sosul de lemn dulce peste rață și acoperiți cu kumquats cu miere. Lingurați piureul de rădăcină de țelină alături de rață și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De RațăPiept De Rață
TelinaTelina
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista