Rață prăjită cu sos de lemn dulce-Merlot

Rață prăjită cu sos de lemn dulce-Merlot
Rața prăjită cu sos de lemn dulce-Merlot este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 10,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 235g de grăsime, și un total de 2550 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi idaho, miere, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă dulce prăjită lent cu pulbere "Licorice" , Carne de porc prăjită cu sos de rață, și Picioare de rață prăjite în tigaie cu sos de cireșe negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, fierbeți mierea la foc moderat timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați kumquats și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se strecoară mierea într-o cratiță medie; rezervați kumquats separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați vinul și bulionul de pui în miere și gătiți la foc moderat până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați boabele de jeleu, scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea până când sosul are o aromă plăcută de lemn dulce, aproximativ 5 minute. Aruncați boabele de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Într-o cratiță mare, acoperiți rădăcina de țelină și bucățile de cartofi cu apă și adăugați 1 linguriță de sare. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Scurgeți legumele; întoarceți-le în cratiță și agitați la foc mare pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Transferați rădăcina de țelină și cartoful într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Ștergeți cratița și întoarceți piureul la ea. Se amestecă 3 linguri de unt și ulei de alune. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De AluneUlei De Alune
TelinaTelina
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Încălziți o tigaie mare. Folosind un cuțit ascuțit, marcați pielea pieptului de rață într-un model de trapă încrucișată. Condimentați sânii cu sare și piper și adăugați 3 în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat pana cand pielea devine maro intens si crocanta, aproximativ 5 minute; scoateți grăsimea o dată sau de două ori. Întoarceți sânii și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Transferați sânii pe o foaie de copt, cu pielea în jos, turnați grăsimea din tigaie și repetați cu sânii rămași.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți rața la cuptor pentru aproximativ 6 minute, sau până când este mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Transferați pe o placă de sculptură, cu pielea în sus, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Aduceți sosul de lemn dulce doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
14
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 2 linguri de unt; se condimentează cu sare și piper. Tăiați subțire sânii de rață în cruce și aranjați feliile pe 8 farfurii mari. Puneți sosul de lemn dulce peste rață și acoperiți cu kumquats cu miere. Lingurați piureul de rădăcină de țelină alături de rață și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De RațăPiept De Rață
TelinaTelina
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista