Rață cu zmeură (Canard aux Framboises)

Rață cu zmeură (Canard aux Framboises)
Rață cu zmeură (Canard aux Framboises) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 8.54 pe portie. O porție conține 416 calorii, 53G de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână demi-glace, jumătăți de piept de rață magret, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Picioare de rață prăjite cu varză Savoy (Cuisses De Canard au Chou), Măsline Canard Aux (rață friptă cu măsline), și Ch. Coulis De Framboises pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mare de mică adâncime ignifugă în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pat rață uscat și tăiați orice exces de grăsime. Scorați pielea într-un model încrucișat la intervale de 1/2 inch cu un cuțit ascuțit, apoi condimentați cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper (total). Prăjiți, cu pielea în jos, în tigaie fierbinte până când un termometru cu citire instantanee introdus în diagonală în centru înregistrează 125 km f, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rață întreagăRață întreagă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Porniți broiler. Întoarceți pielea de rață cu fața în sus. Se fierbe 4 până la 6 inci de la căldură până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Transferați rața pe o tăietură și lăsați să se odihnească (cu pielea în sus) 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
În timp ce rața se odihnește, se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie, apoi se adaugă șalotă și usturoi și sauomox la foc mediu-mare până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați zahăr și gătiți, amestecând, până se dizolvă. Se amestecă în oțet, răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
7
Adăugați demi-glace și aduceți la foc mic. Se amestecă jumătate din zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
8
Forțați sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică, aruncând solidele. Îndepărtați excesul de grăsime. La foc mic, se învârte în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Se ia de pe foc și se adaugă zmeura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
10
Feliați rața și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista