Rață întreagă cu glazură de piper verde

Rață întreagă cu glazură de piper verde
Întreaga rață cu glazură de piper verde este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 1329 calorii, 39G de proteine, și 123G de grăsime. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 22 de fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de șampanie, sos de soia, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Rață întreagă cu glazură de piper verde, 5-Confit de rață condimentată cu glazură de rodie roz de piper, și Piept de rață cu sos de piper verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un cuptor la 500 de grade F și aranjați suportul cuptorului în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Îndepărtați măruntaiele raței și rezervați-le pentru o altă utilizare sau aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
4
Îndepărtați orice buzunare libere de grăsime care înconjoară cavitatea. Condimentează interiorul raței cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Într-o oală suficient de mare pentru a ține rața, combinați apa, 3/4 cană de sos de soia și 1/3 cană de miere. Aduceți amestecul la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați saramura din boabele de piper verde, coborâți focul și scufundați rața, cu pieptul în jos, în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper VerdeBoabe De Piper Verde
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Lăsați-l să fiarbă 30 de secunde, ungând partea superioară cu lichidul.
8
Scoateți rața și aranjați-o, cu pieptul în jos, într-o tigaie prevăzută cu un suport care o ridică de pe fundul tigaiei. Rack-ul va permite aerului cald să circule în jurul său în timp ce gătește. (Nota bucătarului: în mod ideal, rața ar trebui să stea peste noapte pentru a permite aromelor să se contopească cu carnea și pentru ca pielea să se usuce. Aceasta va însemna o piele mai crocantă, odată ce rața este gătită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Puneți tigaia de prăjire în cuptor și reduceți temperatura la 400 de grade F. Lăsați aproximativ 15 minute timp de prăjire pentru fiecare kilogram de rață. Gatiti timp de 20 pana la 25 de minute, scoateti tigaia din cuptor, apoi intoarceti rața. Folosind un baster de curcan, îndepărtați excesul de grăsime din fundul tăvii de prăjire și transferați-l într-o cană de măsurare a lichidului rezistent la căldură. Întoarceți rața la cuptor și gătiți încă 45 de minute1 oră, în funcție de mărimea raței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
BasterBaster
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Între timp, într-o oală medie, combinați oțetul de șampanie cu restul de 1/4 cană de sos de soia, 1/4 cană de miere, Marsala și boabele de piper verde rezervate. Aduceți ingredientele la fierbere la foc mare. Coborâți căldura și fierbeți ușor, permițând glazurii să se reducă și aromele să se amestece. Gust pentru condimente. Lăsați-l să gătească până când toate aromele se contopesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)
Boabe De Piper VerdeBoabe De Piper Verde
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Scoateți rața din cuptor și ungeți-o cu picăturile din fundul tigaiei. Rața ar trebui să înregistreze aproximativ 150 F atunci când un termometru citit instantaneu este introdus în carnea coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Transferați-l într-un platou și turnați jumătate din glazură peste piept și carnea coapsei. Rezervați glazura rămasă pentru placare. Lăsați pasărea să se" odihnească " aproximativ 15 minute. Sculptați rața și aranjați pe un platou de servire. Se condimentează carnea, cu sare, dacă se dorește, și se acoperă cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista