Rădăcină de țelină și Latkes de cartofi

Rădăcină de țelină și Latkes de cartofi

Instrucțiuni

1
Radeți grosolan rădăcina de țelină într-un castron folosind găurile de 1/3 inch lățime ale unei răzătoare de cutie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Curățați cartofii și radeți grosier într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați suc de lămâie și aruncați. Radeți grosolan ceapa în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați pe prosop, apoi adunați colțurile pentru a forma un sac și răsuciți bine pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Întoarceți cartofii și ceapa în vasul curățat și amestecați rădăcina de țelină, făina, ouăle, sarea, piperul și semințele de țelină până se combină bine.
6
Încălziți uleiul de 1/3 inch într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Umpleți o măsură de 1/4 cană (nu este bine ambalată) cu amestec latke și lingurați-o cu grijă în tigaie, apoi aplatizați la 3 inci în diametru cu o spatulă cu fante. Formați încă 3 latkes în tigaie, apoi prăjiți până când partea inferioară este aurie, 1 1/2 până la 3 minute. Întoarceți folosind 2 spatule și prăjiți până devin aurii adânci peste tot, încă 1 1/2 până la 3 minute. (Dacă latkes se rumenesc prea repede, reduceți focul până la moderat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
TelinaTelina
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt. Păstrați cald în 1 strat pe un suport metalic așezat într-o tigaie superficială în cuptor. Faceți mai multe latkes în același mod. Folosiți un al doilea raft și o tigaie pentru a menține ultimele loturi calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Nota bucătarilor
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Latkes can be fried 1 hour ahead.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții32
Scor De Sănătate14
Revista