Quiche de brânză elvețiană și Mozzarella în crustă de dovlecei

Quiche de brânză elvețiană și Mozzarella în crustă de dovlecei
Quiche de brânză elvețiană și Mozzarella în crustă de dovlecei ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 392 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de bile de mozzarella, pesmet, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Quiche De Brânză Elvețiană Fără Crustă, Quiche cu smog elvețian și ciuperci, și Quiche de somon și Chard elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie; gatiti si amestecati usturoiul in uleiul incins pana se rumeneste usor, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se presară rozmarinul și se lasă să gătească până se parfumează, încă 1 până la 2 minute. Gatiti si amestecati smogul pana cand frunzele se ofilesc; acoperiți tigaia și lăsați smogul să se aburească până când tulpinile sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați amestecul de smog într-un castron, amestecați tarhonul și busuiocul, condimentați după gust cu sare și piper și lăsați să se răcească. Se amestecă mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Tăiați tulpina și capetele de înflorire din dovlecei și înjumătățiți pe lungime. Scoateți carnea cu o lingură, lăsând o coajă groasă de 3/4 inci. Aruncați carnea. Bateți 2 ouă cu laptele într-un castron. Umpleți ușor cojile cu amestecul de bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Chard ElvețianChard Elvețian
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se toarnă amestecul de ouă peste bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura de quiche este setată și cojile de dovlecei sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Pentru a pregăti toppingul de firimituri, topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati firimiturile de paine in unt pana se combina bine si incep sa emane un parfum prajit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți dovleceii umpluți din cuptor și bateți ușor firimiturile de pâine deasupra într-un strat; reveniți la cuptor și coaceți până când firimiturile se rumenesc, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista