Quiche Caprese Fără Crustă

Crustless Caprese Quiche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 237 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 20 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, alte pesmet de cereale, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Quiche fără crustă de Pam, Quiche Fără Crustă, și Quiche Fără Crustă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți o tigaie adâncă de 9 inci cu spray de gătit antiaderent. Presărați uniform 2 linguri de pesmet în tigaie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și 1/8 linguriță de sare și acoperiți tigaia. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie fara culoare, aproximativ 15 minute. Se amestecă roșiile tocate și se gătește 1 minut.
Se transferă într-un castron mediu și se lasă deoparte.
Între timp, adăugați ouăle, albușurile de ou, ricotta, laptele, restul de 1/3 cană de pesmet și 3/4 linguriță de sare într-un blender până când sunt bine combinate și netede. Se amestecă busuiocul feliat și amestecul de ceapă-roșii.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaia pregătită pentru plăcintă.
Se presară cu mozzarella. Aranjați roșiile feliate într-un stil suprapus în jurul vârfului.
Coaceți până când ouăle sunt așezate și brânza este ușor rumenită, aproximativ 35 de minute.
Lăsați să stea 10 minute pentru a finaliza procesul de gătit.
Garnisiți cu crenguța proaspătă de busuioc. Feliați în 4 pene cu un cuțit ascuțit și serviți.