Quesadilla poloneză cu chips de porumb și cârnați
Quesadillas cu chips de porumb cu cârnați polonezi este un aperitiv care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56 g de proteine , 98 g de grăsimi și un total de 1482 de calorii . Pentru 3,69 USD per porție , această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, chipsuri ușor tortilla, usturoi și tortilla de făină. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați Rugelach polonez , Quesadilla Kickin' Vegan și Quesadilla Kogi Kimchi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti carnatii in uleiul incins pana se rumenesc usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul, salsa, pudra de chili, piperul, sarea de usturoi și chimenul; gătiți și amestecați până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Așezați o tortilla pe o farfurie potrivită pentru cuptorul cu microunde și acoperiți cu amestecul de cârnați.
Stropiți cu brânză Monterey Jack mărunțită.
Gătiți tortilla în cuptorul cu microunde la putere mare până când brânza se topește, 45 de secunde până la 1 minut, în funcție de cuptorul cu microunde.
Presărați chipsurile de tortilla deasupra brânzei topite și acoperiți cu tortilla rămasă. Unge ambele părți ale quesadillei și pune-le într-o tigaie curată la foc mediu. Gatiti pana devine maro auriu; Întoarceți și continuați să gătiți până când se rumenesc pe cealaltă parte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.