Pupu bile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 162 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți usturoi, whisky jigger, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pupu Platter, Nucă de cocos Unt de arahide fulgi de ovăz bile (aka bile de zăpadă), și Bile De Fasole Tort De Porumb, Aka Bile Fiesta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați carnea de vită măcinată, ceapa și pesmetul condimentat. Formați amestecul în bile de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Condimentat
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți bilele până se rumenesc uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-un castron mare, amestecați apă, sos de soia, usturoi și whisky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Whisky
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Așezați bilele în amestec. Acoperiți și răciți la frigider cel puțin 1 oră.
5
Transferați bilele și amestecul de sos într-un aragaz lent setat la foc mic. Gatiti cel putin 30 de minute inainte de servire.