Pumpernickel Secară

Pumpernickel Secară
Această rețetă servește 3 și costă 2,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1365 calorii, 36g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pudră de espresso instant, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Supă de dovlecei cu vrăjitoare Pumpernickel și picături de sânge picante (supă picantă de dovlecei prăjiți cu pâine prăjită Pumpernickel) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă (90 până la 105).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 5 până la 10 minute.
3
Între timp, într-o cratiță mică la foc mediu-mic, combinați melasa, untul, oțetul și ciocolata. Gatiti pana se topesc untul si ciocolata. (Sau, puneți într-un vas de sticlă sau porțelan și cuptor cu microunde, acoperit, în trepte de 20 de secunde la putere maximă până la topire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MelasăMelasă
OțetOțet
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Se toarnă amestecul într-un castron mediu și se adaugă 2 căni de apă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
În vasul unui mixer de stand, combinați făina integrală de grâu, făina de secară, pudra de cacao, semințele de chimen, sarea și pudra de espresso. Atașați cârligul de aluat și, cu mixerul la scăzut, amestecați în amestecuri de drojdie și melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Espresso InstantEspresso Instant
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină De SecarăFăină De Secară
MelasăMelasă
AluatAluat
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
6
Adăugați 1 1/2 căni de făină de pâine și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
7
Adăugați mai multă făină de pâine, 1/4 cană la un moment dat, până când aluatul se îndepărtează din interiorul bolului. Frământați (cu mixerul la scăzut) până când este neted și elastic, adăugând mai multă făină, după cum este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească prea mult. Când este gata, aluatul ar trebui să se simtă un pic ca un lob al urechii atunci când îl ciupiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Puneți aluatul într-un castron mare, cu ulei. Acoperiți ușor cu un prosop curat sau folie de plastic și lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
9
Punch în jos și împărțiți în două bucăți egale. Frământați și formați în pâini rotunde de aproximativ 9 in. în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
10
Presărați o foaie mare de copt cu făină de porumb și așezați pâini, cu fața netedă în sus, pe foaie. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Periați pâinile cu ou și folosiți un aparat de ras sau un cuțit zimțat pentru a tăia 1/4 - până la 1/2-in.- cruci adânci pe vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
13
Coaceți 45 de minute până la 1 oră (sunt gata dacă sună gol atunci când sunt bătute pe fund) și răciți complet pe rafturi de sârmă înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate29
Revista