Pulpe picante de pui cu salsa de rubarbă-castraveți

Pulpe picante de pui cu salsa de rubarbă-castraveți
Pulpe de pui picant cu rubarbă-castravete Salsa ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.93 pe portie. O porție conține 313 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piele, cuburi de rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Bon Appetit are 108 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pulpe picante de pui cu salsa de rubarbă-castraveți, Pulpe picante de pui cu salsa de rubarbă-castraveți, și Ghimbir picant coapse de pui la gratar cu mango Avocado Salsa.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista