Pulpe de Rață Friptă Cu Sos De Vin Roșu

Pulpe de Rață Friptă Cu Sos De Vin Roșu
Rețeta Pulpe de rață friptă cu sos de vin roșu poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD per porție. O porție conține 481 de calorii, 47 g de proteine și 20 g de grăsimi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Un amestec de pudră cu cinci condimente, vin roșu, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este solid. Pulpele de rață friptă cu sos de vin roșu, piepții de rață prăjiți cu sos de vin roșu și kumquats confiate și piepții de rață prăjiți cu sos de vin roșu și kumquats confiate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Răspândiți crenguțele de rozmarin și cățeii de usturoi într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Așezați pulpele de rață deasupra rozmarinului și stropiți cu sare și pudră de cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Între timp, aduceți vinul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-înalt. Se amestecă jeleul de coacăze până se dizolvă. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 5 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
După ce rața s-a fiert 1 oră, se toarnă și se aruncă grăsimea acumulată în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Se toarnă sosul de vin peste pulpele de rață și se mai coace 15 minute până când rața este foarte fragedă și sosul s-a îngroșat puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
RațăRață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista