Coapsele de pui cu măsline și sos de roșii sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 739 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, vin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe De Pui Fierte Cu Roșii, Capere, Hamsii Și Măsline, Pulpe de pui cu sos de capere de roșii, și Pulpe De Pui Cu Sos De Roșii Gros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Pui întreg
Sare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Puneți puiul într-un aragaz lent electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Adăugați usturoi la tigaie, și saut 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Puneți amestecul de vin în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
8
Adăugați pasta de roșii, ardeiul roșu zdrobit și roșiile la aragaz. Acoperiți și gătiți la maxim 4 ore. Se amestecă restul de 1/2 linguriță sare, restul de 1/8 linguriță piper, măsline și pătrunjel.