Pulpe De Pui În Stil Thailandez
Pulpe de pui în stil thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.88 pe portie. O porție conține 828 calorii, 60g de proteine, și 62g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește asiatic, căței de usturoi, sos de chili thailandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Pulpe de pui în stil thailandez, Pulpe de pui prăjite în stil grecesc, cartofi și capere, și Pulpe de pui prăjite în stil columbian (Piernas de Pollo Asadas a mi Estilo Colombiano) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați usturoiul, coriandrul, sosul de pește, uleiul vegetal, sosul hoisin, coriandrul, sarea kosher și piperul; se amestecă până se omogenizează. Aranjați bucățile de pui într-un vas mare, de mică adâncime, din sticlă sau ceramică.
Se toarnă marinada peste pui și se întoarce pentru a acoperi bine bucățile. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Aprinde un grătar. Când cărbunii sunt acoperiți cu o cenușă gri deschis, împingeți-i pe părțile opuse ale grătarului și așezați o tavă de picurare de unică folosință în centru. Dacă utilizați un grătar pe gaz, opriți arzătoarele centrale.
Aranjați puiul pe grătarul fierbinte deasupra tăvii de picurare și departe de cărbuni, cu pielea în jos. Acoperiți și grătiți timp de 40 de minute sau până când pielea este crocantă și carnea este gătită.
Se transferă în farfurii și se servește cu sos de chili Thailandez.