Pulpe de curcan umplute
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și 30 de rețete întregi în cutia de rețete, Pulpe de curcan umplute ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 1225 de calorii, 137 g de proteine și 67 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 4,42 USD per porție, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, aceasta reteta dureaza aproximativ 2 ore si 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Un amestec de oțet distilat, ardei gras, sos teriyaki și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 77%, ceea ce este bun. Rețete similare includ pulpe de curcan înăbușite, pulpe de curcan afumate și pulpe de curcan picante.
Instrucțiuni
Faceți numeroase fante verticale în pulpele de curcan.
Într-un castron mic combinați uleiul de măsline cu sarea, piperul, teriyaki, oțetul și oregano. Ungeți bine fiecare pulpă de curcan cu amestecul.
Tăiați ceapa, ardeiul verde și slănina în pătrate mici, aproximativ de aceeași dimensiune cu fantele pe care le tăiați pe pulpele de curcan. Umpleți fiecare fantă cu o bucată de ardei, ceapă și slănină.
După ce s-au umplut pulpele, rumeniți-le în amestecul de ulei de jur împrejur pe mediu-mare. Coborâți temperatura la scăzută și acoperiți. Gatiti 45 de minute sau pana cand carnea incepe sa se separe de os. Dacă picioarele se usucă la gătit, adăugați puțină apă în tigaie și reduceți temperatura.