Pui Vindaloo

Pui Vindaloo
Reteta de pui Vindaloo este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 479 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul cayenne, pasta de roșii, garam masala și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vindaloo De Pui , Vindaloo Autentic De Pui, Pui Vindaloo, și Pui Vindaloo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 11 ingrediente și 1/4 linguriță de piper cayenne în procesor până se formează pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
2
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pasta din procesor și gătiți până devin aurii, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
4
Se adauga carnea de pui si cartofii; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
5
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic; acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Descoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, cu aproximativ 5 minute mai mult. Condimentați cu mai mult cayenne, dacă doriți, și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Pui întregPui întreg
BulionBulion
6
* Un amestec de condimente disponibil pe piețele indiene, unele magazine de alimente de specialitate și multe supermarketuri. Pentru a înlocui, amestecați 3/4 linguriță chimen măcinat, 3/4 linguriță coriandru măcinat, 1/2 linguriță piper măcinat, 1/2 linguriță cardamom măcinat, 1/4 linguriță cuișoare măcinate și 1/4 linguriță scorțișoară măcinată; folosiți 1 linguriță de amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Pulbere De CardamomPulbere De Cardamom
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Chimen MăcinatChimen Măcinat

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Galben deschis cu nuanțe verzi. Piperat pe nas, indicii de condimente tipice gr Arkulner Veltliner, ierburi aromate și fructe galbene. Dens și complex pe palat, potențial promițător de îmbătrânire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista