Pui Vesuvio

Pui Vesuvio
Chicken Vesuvio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 628 calorii, 42G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați vin, căței de usturoi, copane de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Vesuvio, Pui Vesuvio, și Pui Vesuvio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Presărați bucățile de pui uniform cu 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați căței de usturoi întregi în tigaie; sotati 1 minut sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați cartofii în tigaie; sotati 6 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți puiul și căței de usturoi întregi la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați 1/2 linguriță de sare rămasă, bulion, vin alb, oregano proaspăt și căței de usturoi tocați; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când puiul este gata și cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Adăugați mazăre congelată; coaceți încă 8 minute sau până când mazărea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista