Pui ușor de caise într-o tigaie

Pui ușor de caise într-o tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul ușor de caise într-o tigaie. O porție conține 457 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,13 USD pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți conserve de caise, amidon de porumb, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste Ușoare Cu O Singură Tigaie, Ușor De Caise Glazurate De Pui, și Ușor De Caise Glazurate De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul și 3 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți; fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
În timp ce orezul se gătește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează puiul cu sare și piper. Odată ce uleiul este fierbinte, amestecați puiul și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă bulionul de pui, caisele uscate și conservele de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Caise UscateCaise Uscate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4
Aduceți amestecul la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când puiul este fraged, 10 până la 15 minute. Se dizolvă amidonul de porumb în 2 linguri de apă și se amestecă în amestecul de pui care fierbe. Gatiti pana cand sosul se ingroasa si se curata, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Serviți puiul de caise peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista