Pui Tinola
Pui Tinolan este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 519 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de spanac, usturoi, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Pui Tinola, Tinolang Manok (Tinola De Pui), și Baby bangus gătit sub presiune (milkfish) a la tinola.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in uleiul incins pana se parfumeaza. Amestecați rapid ghimbirul și sosul de pește în amestecul de ceapă și usturoi înainte de a adăuga puiul; gatiti impreuna 5 minute.
Se toarnă bulionul de pui peste amestec și se fierbe încă 5 minute.
Adăugați chayote în amestec și fierbeți până când puiul nu mai este roz în centru, încă aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați bok choy și spanacul; gătiți până când spanacul este doar ofilit, 1 până la 2 minute.