Pui Thailandez cu mazăre de zahăr

Pui Thailandez cu mazăre de zahăr
Rețeta pui Thailandez cu mazăre de zahăr ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,15 USD pe porție. O porție conține 511 calorii, 32g de proteine, și 23g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți spaghete, piept de pui, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pachet de pui Thailandez cu mazăre și orez cu zahăr, Pui de lămâie cu mazăre de zahăr, și Paella rapidă de pui cu mazăre de zahăr.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1/4 cană de pansament peste pui într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi. Acoperă. Dați la frigider 1 oră pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
3
Se amestecă pansamentul rămas, untul de arahide, mierea, sosul de soia și piperul cu biciul până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Sos De SoiaSos De Soia
PiperPiper
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Gatiti si amestecati puiul in tigaie mare la foc mediu-mare 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați mazăre; gatiti si amestecati 3 min. sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
Pui întregPui întreg
6
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați amestecul de pansament și spaghetele; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
8
Serviți imediat. Sau, acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista