Pui Sufocat

Pui Sufocat
Puiul sufocat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1151 calorii, 88G de proteine, și 82G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, usturoiul, acoperirea cu pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Sufocat, Pui Sufocat, și Pui Sufocat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de piele și grăsime din bucățile de pui. Clătiți cu apă rece și lăsați-o deoparte; nu se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Într-un castron de mică adâncime, se amestecă împreună prăji de acoperire și 1 lingura de condimente de pui. Bucăți de pui de dragare în amestec de acoperire; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De PuiCondimente De Pui
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-o tigaie mare dreaptă, încălziți uleiul de 1/2 inci la foc mediu-mare. Uleiul este gata pentru prăjire atunci când o picătură de apă se stropește atunci când este aruncată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Prăjiți puiul acoperit până se rumenesc, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scoateți puiul din tigaie și scurgeți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Într-un castron mediu, amestecați împreună sosul, restul de condimente de pui și usturoiul zdrobit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De PuiCondimente De Pui
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Întoarceți puiul la tigaie la foc mediu. Acoperiți cu sos. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 10 până la 20 de minute sau până când se face complet (fără roz lângă os).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista