Pui roșu cu legume
Pui roșu cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 903 calorii, 34G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 70%. Rețete similare includ Curry roșu thailandez cu legume, Ceapă Roșie Murată, și Rola De Tort De Catifea Rosie.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și turmericul și se sotează; când ceapa este maro, se adaugă puiul și se sotează aproximativ 10 minute sau până când puiul este aproape gătit.
Adăugați pastă de roșii, apă și sare și piper după gust. Se amestecă împreună, se reduce focul și se fierbe timp de 20 până la 30 de minute, timp în care 'sosul' ar trebui să se îngroașe.
Între timp, puneți morcovii într-o cratiță mică; adăugați zahăr și gătiți până când morcovii sunt moi pentru a se carameliza. Când sunt gătite, scurgeți morcovii.
Se încălzește 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mică la foc mediu, se adaugă morcovii și se sotează. Pune deoparte.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare, adăugați cartofi și prăjiți. (Dacă doriți, adăugați un vârf de turmeric și un vârf de sare.)
Adăugați morcovi și cartofi la pui, amestecați împreună și serviți.