Pui Rece-Brânză Kabobs
Rece de pui-brânză Kabobs ar putea fi doar fără gluten și primar rețetă pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 108 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, brânză mozzarella parțial degresată, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișuri de pui prăjit la rece cu brânză albastră Jicama Slaw, Easy Chicken Cordon Bleu Kabobs cu sos de scufundare cu brânză elvețiană, și Fruit ' N Cheese Kabobs.
Instrucțiuni
Combinați sarea, pudra de chili și piperul; frecați în cuburi de pui.
Transferați într-un castron mare; adăugați oțet. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 3-4 ore.
Într-o tigaie mare, gătiți puiul în ulei până nu mai este roz. Se răcește ușor. Puneți alternativ puiul, brânza și roșiile pe frigarui de lemn.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)]()
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.