Pui Rapid Piccata
Piccata rapidă de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 438 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți pătrunjel, tăiței, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Pui Rapid Piccata, Pui Rapid Piccata, și Pui Piccata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal.
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic grea; aplatizați până la grosimea de 1/4 inci, folosind un știft sau partea plată a unui ciocan de carne.
Presărați puiul uniform cu sare și piper; dragă ușor în pesmet.
Gatiti jumatate de pui in 1 lingura. ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și gata.
Scoateți puiul pe un platou de servire și acoperiți cu folie de aluminiu. Repetați procedura cu puiul rămas și 1 lingură. ulei de măsline.
Adăugați bulion și suc de lămâie în tigaie și gătiți, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei, până când sosul este ușor îngroșat.
Se ia de pe foc; se adaugă untul și pătrunjelul, amestecând până se topește untul.
Se toarnă sosul peste pui și se servește peste tăiței calzi.